Voorgerechten
-
BROOD SMEERSELS - huisgemaakte aioli 6.00
-
BOERENTOMATENSOEP - verse groente - rundergehakt. 5.50
- SOEP VAN HET SEIZOEN - door onze chef bereid 6.00
-
CARPACCIO - truffelmayonaise 11.00
-
CHAMPIGNONS - knoflook - gegratineerde kaas 8.50
-
ZALMTAARTJE - aardappelkrokantje - wasabimayonaise. 10.50
Salades
-
BEEF TERIYAKI - biefstukreepjes afgeblust met teriyaki 16.00
-
CARPACCIO - pesto - parmezaan - truffelmayonaise 15.50
- ZALM - huisgerookt - mosterd - dilledressing 16.00
- OOSTERSE KIP - oosters gekruid - chili - tomaat 15.50
- BRIE - paprika - walnoot - balsamicodressing 15.50
Hoofdgerechten
-
STEAK - ossenhaas - stroganoffsaus of truffeljus 25.50
-
KIPHAASJES - oosters gekruid - ui - champ - paprika 20
-
SATE V/D HAAS - atjar - kroepoek - gebakken uitjes 20.50
-
GAMBA'S - pasta - knoflookmarinade 22.00
-
SPARERIBS - specialiteit van de Chef - knoflooksaus 22.00
-
JAPANSE ZALM huisgerookt - teriyakisaus 23.00
- VEGGIE - verse wokgroente met parmezaan en aardappelkrokantjes 17.50
-
SCHNITZEL ui - champ - spek 20.00
-
DUO VAN VLEES varkenshaas - ossenhaas - pepersaus 24.50
Desserts
- BLACK PEARL - chocolade ijs met stukjes brownie 7.50
- CREME BRULEE - met vanille ijs en slagroom 7.50
-
IRISH COFFEE 7.50
-
ESPRESSO MARTINI 7.50