Voorgerechten
-
TURKSBROOD - huisgemaakte aioli 4.50
-
BOERENTOMATENSOEP - verse groente - rundergehakt. 5.00
- SOEP VAN HET SEIZOEN - door onze chef bereid 5.25
-
CARPACCIO - truffelmayonaise 9.25
-
CHAMPIGNONS - knoflook - gegratineerde kaas 7.25
-
ZALMTAARTJE - aardappelkrokantje - wasabimayonaise. 9.00
Salades
-
BEEF TERIYAKI - biefstukreepjes afgeblust met teriyaki 15.00
-
CARPACCIO - pesto - parmezaan - truffelmayonaise 14.50
- ZALM - huisgerookt - mosterd - dilledressing 14.75
- OOSTERSE KIP - oosters gekruid - chili - tomaat 14.50
- BRIE - paprika - walnoot - balsamicodressing 14.25
Hoofdgerechten
-
STEAK - ossenhaas - stroganoffsaus of truffeljus 22.95
-
KIPHAASJES - oosters gekruid - ui - champ - paprika 19.50
-
SATE V/D HAAS - atjar - kroepoek - gebakken uitjes 18.95
-
GAMBA'S - pasta - knoflookmarinade 21.50
-
SPARERIBS - specialiteit van de Chef - knoflooksaus 20.50
-
JAPANSE ZALM huisgerookt - teriyakisaus 21.50
- VEGGIE - verse wokgroente met parmezaan en aardappelkrokantjes 17.50
-
SCHNITZEL ui - champ - spek 19.50
-
DUO VAN VLEES varkenshaas - ossenhaas - pepersaus 23.50
Desserts
- BLACK PEARL - chocolade ijs met stukjes brownie 7.00
- KOFFIE BOM - bol van slagroom/koffieijs en spekkoek 7.50
- TROPICAL PARFAIT - mango/passieparfait en bolletje frambozenijs
-
IRISH COFFEE 7.00
-
ESPRESSO MARTINI 7.50