Voorgerechten 


  • BROOD SMEERSELS - huisgemaakte aioli  6.00

  • BOERENTOMATENSOEP - verse groente - rundergehakt. 5.50

  • SOEP VAN HET SEIZOEN - door onze chef bereid 6.00
  • CARPACCIO - truffelmayonaise  11.00

  • CHAMPIGNONS - knoflook - gegratineerde kaas  8.50

  • ZALMTAARTJE - aardappelkrokantje - wasabimayonaise. 10.50


Salades

  • BEEF TERIYAKI - biefstukreepjes afgeblust met teriyaki  16.00

  • CARPACCIO - pesto - parmezaan - truffelmayonaise  15.50

  • ZALM - huisgerookt - mosterd - dilledressing  16.00
  • OOSTERSE KIP - oosters gekruid - chili - tomaat 15.50
  • BRIE - paprika - walnoot - balsamicodressing  15.50

Hoofdgerechten

  • STEAK - ossenhaas - stroganoffsaus of truffeljus  25.50

  • KIPHAASJES - oosters gekruid - ui - champ - paprika  20

  • SATE V/D HAAS - atjar - kroepoek - gebakken uitjes  20.50

  • GAMBA'S - pasta - knoflookmarinade  22.00

  • SPARERIBS - specialiteit van de Chef - knoflooksaus  22.00

  • JAPANSE ZALM huisgerookt - teriyakisaus  23.00

  • VEGGIE - verse wokgroente met parmezaan en aardappelkrokantjes 17.50
  • SCHNITZEL ui - champ - spek 20.00

  • DUO VAN VLEES varkenshaas - ossenhaas - pepersaus  24.50


Desserts

  • BLACK PEARL - chocolade ijs met stukjes brownie 7.50
  • CREME BRULEE - met vanille ijs en slagroom 7.50
  • IRISH COFFEE 7.50

  • ESPRESSO MARTINI 7.50