Voorgerechten 


  • TURKSBROOD - huisgemaakte aioli  4.50 

  • BOERENTOMATENSOEP - verse groente - rundergehakt. 5.00

  • SOEP VAN HET SEIZOEN - door onze chef bereid 5.25
  • CARPACCIO - truffelmayonaise  9.25

  • CHAMPIGNONS - knoflook - gegratineerde kaas  7.25

  • ZALMTAARTJE - aardappelkrokantje - wasabimayonaise. 9.00


Salades

  • BEEF TERIYAKI - biefstukreepjes afgeblust met teriyaki  15.00

  • CARPACCIO - pesto - parmezaan - truffelmayonaise  14.50

  • ZALM - huisgerookt - mosterd - dilledressing  14.75
  • OOSTERSE KIP - oosters gekruid - chili - tomaat 14.50
  • BRIE - paprika - walnoot - balsamicodressing  14.25

Hoofdgerechten

  • STEAK - ossenhaas - stroganoffsaus of truffeljus  22.95

  • KIPHAASJES - oosters gekruid - ui - champ - paprika  19.50

  • SATE V/D HAAS - atjar - kroepoek - gebakken uitjes  18.95

  • GAMBA'S - pasta - knoflookmarinade 21.50

  • SPARERIBS - specialiteit van de Chef - knoflooksaus 20.50

  • JAPANSE ZALM huisgerookt - teriyakisaus 21.50

  • VEGGIE - verse wokgroente met parmezaan en aardappelkrokantjes 17.50
  • SCHNITZEL ui - champ - spek 19.50

  • DUO VAN VLEES varkenshaas - ossenhaas - pepersaus  23.50


Desserts

  • BLACK PEARL - chocolade ijs met stukjes brownie 7.00
  • KOFFIE BOM - bol van slagroom/koffieijs en spekkoek 7.50
  • TROPICAL PARFAIT - mango/passieparfait en bolletje frambozenijs
  • IRISH COFFEE 7.00

  • ESPRESSO MARTINI 7.50